Ana içeriğe atla

En iyi ios uygulamalarım

Daha önce kullanıp memnun kaldığım bir kaç ios uygulamasından bahsetmiştim. Uzun zamandır kullanıp memnun kaldığım ve hala kullanmaya devam ettiğim bir kaç tane uygulamadan tekrar bahsetmek istedim. İşte onlar:

Snapseed: Eğer iphone veya ipad tutkunlarından iseniz ve fotoğraf çekmekten zevk alıyor, aynı zamanda o fotoğrafların üzerinde bir kaç renk düzenlemesi de yapmak istiyorsanız, kesinlikle kullanmanız gereken uygulamalardan sadece biri diyebilirim.

Cep Şubesi: Garanti Bankası'nın uygulaması. Gerçekten çok kullanışlı ve çok basit. Bankaya gitmeye son :)

Sudoku2: Adından da anlaşılacağı gibi sudoku oyunun uygulaması. Eğer iflah olmaz sudoku severlerden iseniz, bu uygulama tam size göre.

AppShopper: Tüm ios uygulamalarının bulunduğu uygulama diyebilirim. Bu sayede ücretli olup da, kısa bir süreliğine ücretsiz olan veya kısa bir süreliğine fiyatı düşen uygulamalara anında ulaşabiliyorsunuz. Olmazsa olmaz uygulamalarımdan biridir. Gün içinde bakıp, içlerinde beğendiğim uygulama olursa indiriyorum. Eğer hala yüklemediyseniz, bunu muhakkak yüklemelisiniz.

PipeRoll 2 Ages: Bağımlılık yapan, eğlenceli oyunlardan biri. Tüneldeki boruları birbirine bağlayıp suyun yeryüzüne çıkmasını sağlıyorsunuz. Kesinlikle süper bir oyun :)

Matchup Pro: Motorsiklet yarışı severlerden iseniz bu oyun tam size göre. Gerçi bu tür oyunlar ipad'le oynanınca motorsiklet oyunlarını sevip sevmemenizin bir önemi kalmıyor.
Oyunun en güzel tarafı online olarak oynanabilmesi. Bu sayede hiç tanımadığınız insanlarla kıyasıya bir yarış içine giriyorsunuz. Ben henüz oyunun acemisi olduğum için, pek iyi yarışamıyorum. Ama diğer oyuncular çok fena oynuyorlar.

Şimdilik bunlar var. Daha sonra tekrar memnun kalıp, uzun süre kullandığım ve kullanmaya devam edeceğim uygulamalar olursa yazarım.

Yorumlar