Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Haziran 17, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Samsung, İstanbul

Samsung, İstanbul reklam görseli. İstiklal caddesi.

Coca-Cola Zero'nun Taksim Meydanındaki Reklamı

Taksim meydanındaki bu ekranda gün boyunca onlarca reklam yayınlanıp duruyor. Ama bana göre orada karanlığın yavaş yavaş çökmeye başladığı saatlerde karşılaştığım Coca-Cola Zero reklamı kadar oraya yakışan başka bir reklam olmadı. Reklamın, metrodan çıktığım anda siyahın ağır tonlarıyla beni büyülemesiyle makinaya uzanıp klik klik çekiverdim. Ayrıca meydanda ki reklam da farklı bir yol izlemişler. Reklamda çıkan koda, adınızı, soyadınızı ve resminizi ekleyip gönderiyorsunuz ve hem çekilişe katılıyorsunuz, hemde fotoğrafınız o, ekranda lamboghiniyle beraber gün boyunca yayınlanıyor. Bu arada kampanya için http://artikherseymumkun.com/ adında bir site yapmışlar buyrun siteye de göz atınız. Eğlenceli olmuş.

Türk Kardiyoloji Derneği

Türk Kardiyoloji Derneği'nin, Taksim metrosundan, çıkış bölümüne yerleştirdiği tabela, fazla etkili değil. İnsanlar hiç umursamıyor. Ama fikir çok güzel. Keşke tabela biraz daha büyük, yazılarıda biraz daha iri puntolarla olsa idi. Belki o zaman tabelayı, yanına gidince değil, uzaktan farkedip okuyarak yaklaşırdı insanlar ve bunun içinde tabela insanları merdivenlere yönelmede daha çok etkili olunurdu.

Swatch'da reklam görsellerinde gizli mesaj veriyor

Bu reklamı Levent metrosunda çektim. Fotoğafta anormal olan hiç bir şey yok. Her şey çok normal. Hatta reklam görselini ilk gördüğümde süper dedim ve fotoğraf makinamı çıkarıp çektim geçtim. Ama bir iki adım atmıştım ki, geri dönüp görseldeki saate baktım, evet 10:10 du. Bunun ne anlama geldiğini bilmeyen varsa, şöyle açıklıyım: İnsanlar bi işi başardıklarında iki elini yumruk haline getirip havaya kaldırırlar. İşte insanın o andaki görüntüsü saatlerde 10:10 geçeyi işaret ediyor. Tüm saat firmalarıda, saat reklamlarında görsellerinde genelde bunu temsilen saatleri öyle ayarlarlar ve mesajlarını öyle verirler. Yani ''bize sahip olmanız demek, başarıyı elde ettiğiniz anlamına gelir'' demek istiyorlar. Neyse benim konum bu değil, ben reklam görselinin güzelliğini yazacaktım. Sanırım yinede yazmış kadar oldum ;))

Erkek adamın canı yanmaz!

PEPSI MAX - I'm Good from Vladan Nikolic on Vimeo . Pepsinin bu müthiş reklamına aşık oldum, erkek adamın canı yansa bile her halükarda kimseye çaktırmama gibi telaşı olur. Reklam o kadar güzel, o kadar izlenilesice yapılmışki, pepsi max'ın tadını merak ettim valla :)) Valla ciddiyim, öğlen deniyim tadı nasılmış bakıyım. Edit: Gazlı içeceklerde tercihim Coca-Cola'dan başka olmuyordu. Ama izlediğim şu reklamdan sonra bide Pepsi Max'ı deniyim dedim ve az önce aldım. Pepsi Max'ın, Coca-Cola Zero'nun tadından daha hafif bi tadı var, hatta Coca-Cola Zero, Pepsi Max'ın yanında daha tatlı kalıyor